Hirdetés

Murdered: Soul Suspect - nem bíztatóak az első tesztek

|

Megérkeztek az első Murdered: Soul Suspect tesztek és ezek alapján az Airtight Games új játéka meglehetősen közepesre sikeredett.

Hirdetés

A Murdered: Soul Suspect egy kifejezetten izgalmas történetet követ, amiben mi egy nyomozót alakítunk, akinek a saját halálának a körülményeit kell felderítenie.

A történet ugyan erős, de úgy látszik, hogy a játékmenetben a Murdered: Soul Suspect nem hozza a kötelezőt. A legtöbb teszt szerint a játékmechanizmusok nem működnek megfelelően, illetve a kötelező logikai játékok és puzzle-ök túlságosan repetitívre sikeredtek. Az előzetesünkben mi is kiemeltük, hogy az atmoszféra és a történetvezetés rendben van, de ez a Murdered: Soul Suspecthez hasonló játékok esetében sajnos csak félsiker.

VentureBeat – 89/100 (8.9)
Joystiq – 3.5/5 (7)
Ausgamers – 6
Shack News – 6
XboxAchievements – 60/100 (6)
IGN – 5.5
CVG – 5
GamesRadar – 2.5/5 (5)
The Escapist – 2.5/5 (5)
Kotaku – “No”

A Murdered: Soul Suspect tesztünket hamarosan ti is olvashatjátok, de június 6-tól be is szerezhetitek a játékot PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 és Xbox One platformokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)