Hirdetés

Murdered: Soul Suspect - egy gyilkosság is lehet művészet

|

Nézzétek meg az Airtight Games lélegzetelállító koncepciórajzait, amit a Murdered: Soul Suspect-hez készített.

Hirdetés

A játékosok szépérzékét fokozó fiktív rovatunk tovább folytatódik, ezúttal a Murdered: Soul Suspect vadonatúj, soha nem látott koncepcióit mutatjuk meg nektek.

Az alábbi rajzokon Yuki Matsuzawa művész rajzait láthatjátok, aki a Murdered: Soul Suspect vizualitásáért felelt. Yuki 2004-ben csatlakozott a Square Enix-hez, dolgozott többek között a Final Fantasy XIII-on is.

A mellékelt művek közül néhányat még akkor készített, mikor a Murdered csapatához került és nem volt pontos referenciaanyaga a játékról, ezért nem néz ki például ugyanúgy a főhős, mint a most, valamint további eltérések is vannak, de a lényeg maga a látvány, az pedig páratlan.

A Murdered: Soul Suspect mától megvásárolható PC-re, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra, bár az első pontszámok nem túl biztatóak.

Hamarosan a mi tesztünk is megérkezik, addig is nézzétek meg a játék koncepciórajzait.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)