Hirdetés

Murdered: Soul Suspect - újgenerációs változat bejelentve (videó)

|

Már a Murdered: Soul Suspect PC-s, Xbox 360-as és PS3-as kiadása is jól nézett ki, de az Airtight Games már dolgozik a jelenlegi generációs változaton is. Egy rossz hírünk azért mégis van.

Hirdetés

Egyelőre nem tudjuk, hogy pontosan mikor fog megjelenni a Murdered: Soul Suspect, az év egyik legérdekesebb játéka, de a legfrissebb infók szerint valamikor március és július között, azaz a második negyedévben játszhatunk vele először.

Az Airtight Games továbbra is szorgosan fejleszti, a csapatot nemrég Larry Hryb, azaz Major Nelson látogatta meg. Nem csak baráti látogatás volt ez: a stúdió megállapodott a Microsofttal az Xbox One-os verzióról, Larry pedig elsősorban azért ment oda, hogy kipróbálja a játékot, és ha már ott járt, beszélgetett a fejlesztőkkel is, akik arról is beszélnek, hogy a rejtélyes nyomozós játék környezetét hogyan alakították ki, és hogy Ronan O'Connornak, a főszereplőnek milyen különleges képességei vannak. Segítenie kell más szellemeknek elrendezni evilági teendőiket, és belebújhat az emberekbe, hogy őket irányítva tudjon meg titkokat. És van egy nagy ordító-sikító szörnyeteg is, akivel nem akarunk találkozni. Rengeteg gameplay jelenet van benne, nézzétek meg mindenképp.

PlayStation 4-es változatról egyelőre nem esett szó, de nem kizárt, hogy hamarosan azt is bejelentik. A borítóképet viszont szintén bemutatták, ezt keressétek a lemeztokokon:
 

Hogy tetszik egyelőre? Várjátok már, vagy nem a ti stílusotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)