Hirdetés

Music Bounce - Muzsikás falbontás

|

Mai promóciónk főszereplője a zenés-falbontogatós Music Bounce, melyben ügyesen kell bánnunk golyóinkkal!

Hirdetés

A falbontogatós játékok napjainkban is népszerűek, számtalan újraértelmezett mutációval találkozhattunk már, ha átmásztok a Játéközön.hu oldalára biztosan ráleltek famíliájukba tartozó egyéb képviselőikre. Mai ajánlónkban a Music Bounce próbálja felhívni magára figyelmeteket és becserkészni néhány dudorászható dallamot hallójárataikba. Az első ránézésre kissé bonyolultnak tűnő pályán különféle színes, szétbombázandó tömböket találhatunk, melyeket hatalmas meglepetésre el kell takarítanunk utunkból, ha szeretnénk folytatni zenés utazásunkat a következő pályára. Minden sor elején kapuk találhatóak, melyekre rákattintva kiengedhetjük a hiperakítv golyókat, a kapuk elején található számok jelzik, hogy a sorban következő hányadik ütemre indul a golyó. A többit már ismeritek, pucoljuk patyolattisztára a pályát golyóbisaink ütemes és megfelelő helyről való indításával, ha minden tökéletes, az idegesítő hangokból összeáll egy komplett zenemű.

music_bounce_40.jpg


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)