Hirdetés

Műtsünk hétköznapi eszközökkel!

|

Mi lenne, ha valaki épp haldokolna, nálunk meg csak egy pizzaszeletelő, egy öngyújtó és hasonló tárgyak lennének?

Hirdetés

Ezt próbálhatjuk ki a Játéközön aloldalunkon megtalálható Amateur Surgeon játékban. Mi egy pizzafutár szerepét vesszük fel, aki elüt egy sebészorvost pizzaszállító autójával. A doki meggyógyítása a mi feladatunk lesz, ám egy pizzafutárnál természetesen csak pizzakészítéssel kapcsolatos és mindennap használatos dolgok találhatóak. Így hősünk egy pizzaszeletelővel, egy öngyújtóval illetve valami fertőtlenítő szerrel (mert az mindenki zsebében megtalálható...) megmenti az orvos életét.

A sebész ezentúl a mentorunk lesz, aki megtanít minket műteni. Jönnek a különböző emberek különböző problémákkal, mint például egy betörő, akinek nem sikerült sértetlenül átjutnia egy ablaküvegen, vagy egy szerencsétlen, akinek étele az úttesten elgázolt állatok teteme. Ilyen és hasonló beteg dolgok várnak a játékosra, bár aki ismeri az [adult swim] csatorna műsorait (Robot Chicken, csak hogy egyet említsek) , az tudja mire számíthat. A játékot a képekre kattintva érhetitek el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)