Hirdetés

Hamarosan PS4-en is tolhatjuk az egyik leglazább lövöldét

|

Pár napot kell már csak rá várni, hogy a Sony konzolján is beszélgethessünk egy banánnal.

Hirdetés

A Devolver Digital és a DeadToast Entertainment őrült shoot 'em upja, a My Friend Pedro igazi akcióbalett (legalábbis Mazur tesztje így becézi), amelyet már PC-n, Nintendo Switchen és Xbox One-on is kipörgethettek az akciójátékok szerelmesei, egy kiadás azonban még váratott magára. 

Hirdetés

Februárban a PEGI már pletykálkodott róla, hogy nincs messze a My Friend Pedro PlayStation 4-es változatának megjelenése sem, most pedig kiderült, hogy ez egy április 2-i megjelenést jelent. Ekkor várható a PS4-es verzió, amely a Code Yellow névre keresztelt bónuszartalommal együtt jön: ez tizennégy játékmódosítót foglal magába, amellyel olyan hasznos apróságokat adhatunk hozzá az alapjátékhoz, mint a beépített időzítő a speedrunnerek számára vagy a HUD elrejtése. 

Tehát röviden: My Friend Pedro, április 2, PlayStation 4.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)