Hirdetés

Myst Online: URU Live - Szabadon felhasználható

|

Bárki számára tanulmányozható a Myst Online: URU Live univerzumának felépítése, miután forrása szabadon felhasználható

Hirdetés

Február elején örök nyugovóra ítélték a kattogó-szuszogó Myst Online: URU Live szervereket, mivel pótszülei áthidalhatatlan financiális szakadékba zuhantak és üzleti szempontból teljes értelmetlennek bizonyult további működtetése. Az Ubisoft védelmező szárnyai alatt megjelent URU rövid felfelé ívelő pályafutása gyorsan zuhanórepülésbe kezdett, miután megszabadultak gyermeküktől átdobták annak jogait a GameTap szervezetének, akik hónapos próbálkozásaik után szintén feladták az online alkotással folytatott küzdelmet. Októberben a Cyan illetékesei előrukkoltak bejelentésükkel, melyben meghatározhatatlan időre jegelik az URU-t és a teljes MORE (Myst Online Restoration Experiment) projektet. Írásos megnyilvánulásuk óta mélyen hallgattak, azonban néhány nappal ezelőtt ügy döntöttek, minden elérhető URU Live eszközt szabadon elérhetővé tesznek a nyilvánosság számára, így fiatal és kreatív, de még gyermekcipőben topogó, jövőbeli MMO fejlesztők hozzájuthatnak a játék kliens és szerver architektúrájához, valamint egyéb tanulmányozható elemekhez. Hogy lehessen hol tesztelgetni a szabad forrásokat és tisztelegni a lefejezett játéknak, a fejlesztők meghagytak egyetlen működőképes szervert. Lépésükkel mostantól bárki indíthat URU szervert, ha kedve és tudása is úgy tartja.

uru.jpg


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)