Hirdetés

Na, csak nem egy újabb nagyon kínos Call of Duty: Warzone glitch ütötte fel a fejét?

|

Olyan régen volt valami katasztrofális bug a játékban, hogy már szinte kezdtünk unatkozni.

Hirdetés

A Call of Duty: Warzone egy újonnan felfedezett hibájának köszönhetően egyes játékosok csak úgy belibbenhetnek a gulágba, és ott agyonverhetik a gyanútlan versenyzőket, akik egyébként nem üthetnek vissza, így esélyük sincs túlélni a találkozót.

A glitch működését egy NTrippy néven alkotó YouTube videós mutatta be, de azt nem árulta el, hogy hogyan lehet kihasználni azt.

Hirdetés

Mivel Trippy nem magyarázta el a dolgot, így mi sem tudjuk, hogy hogyan ugorhattok be a gulágba, de talán ez jobb is így mindenkinek. Annyit azért hozzátett, hogy ha a fejlesztők nem rakják rendbe a glitchet a következő pár napban, akkor valahol leírja majd részletesen a hiba kihasználásának menetét.

A Call of Duty: Warzone a megjelenése óta tele van kihasználható bugokkal, ráadásul rengetegen alkalmaznak egyre fejlettebb csalásokat a győzelem reményében. A fejlesztők próbálják utolérni a hibákat és a csalókat, de jelenleg nem ők állnak nyerésre.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)