Hirdetés

Na jó, ez nem lehet gameplay: újabb fotorealisztikus FPS játék mutatkozott be

|

Könnyen lehet, hogy a testkamerás FPS-nézet lesz a következő gaming trend, az Unrecord után most egy igen hasonló online akciójáték, a Bodycam is erre a koncepcióra épül.

Hirdetés

Videojátékos körökben már régóta előkerül a fotórealizmus kérdése, sok játék ígérte és az Unreal Engine 5 marketingje is erősen épített erre, de a nagyjából egy évvel ezelőtt bemutatkozó Unrecord című játék volt talán az első, amelyik igazán beváltani látszik ezt az ígéretet, hiszen egészen mostanáig akadnak, akik kételkednek a videóban.

Most egy újabb indie fejlesztőcsapat kapta fel a testkamerás alapötletet és már be is mutatták egy igen tartalmas videóban az első projektjüket, amely az Unrecordhoz hasonlóan szintén kommandós tematikájú lövölde, a rendkívül frappánsan elnevezett Bodycam.

A kétfős Reissad Studio nagyjából egy hónappal ezelőtt tette fel az első teaser trailert, viszont most egy majdnem negyven perces videón nézhetjük meg az multiplayer csatákra kihegyezett játékot, amely az Unrecordhoz hasonlóan igen meggyőző grafikával rendelkezik.

Hirdetés

A játék megjelenési dátumáról egyelőre semmit nem tudni, ugyanis a hivatalos oldalon van ugyan egy roadmap, de jelenleg teljesen üres, reméljük ez hamarosan változik.

Nektek mi az első benyomásotok a Bodycamről? Szerintetek mennyire lesz működőképes a koncepció, és milyen gépigény kell majd hozzá?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)