Hirdetés

Na, vajon melyik játék fóruma pörgött idén a legjobban?

|

Míg a szokásos címek idén is ott voltak a legnagyobbak között a Redditen, idén egy új jövevény vette át az első helyet.

Hirdetés

Befutott a 2021-es Reddit Recap, amiből kiderült, hogy mely subredditek és posztok voltak idén a közönség kedvencei. A /r/LeagueOfLegends, és a /r/Gaming 2021-ben is feljutottak a dobogóra, de ezúttal csak a második és harmadik helyekre fértek be.

Az első helyen a /r/Genshin_Impact áll. A MoHiYo mobilos játékként indult sikercíme a Redditen is nagyot ment, letaszítva a gaming világ titánjait. A negyedik helyen egyébként a GTA RP tartalmakat gyűjtő /r/rpclipsgta áll, míg ötödikre a Final Fantasy XIV közössége, a /r/FFXIV csúszott be.

Hirdetés

Ami a legnépszerűbb posztokat illeti, idén a "boy gamer" nevű képregény lett a legsikeresebb. A sztori gyakorlatilag kicsavarta a helyzetet, amivel nagyon sok női játékosnak kell szembenéznie nap mint nap.

Tömegek olvasgatták (és díjazták) még a bejelentést, miszerint már nem csak az EA készíthet Star Wars játékokat, tízezrek vettek részt a League of Legends világbajnokság Reddites tippjátékán, ezrek ámuldoztak Alexandria Ocasio-Cortez LoL meccsén, és számtalan cicalány ünnepelte a WoW játékosok FFXIV-ba költözését.

A Genshin Impact egyébként valószínűleg a rengeteg frissítésének köszönheti a sikerét. Nem véletlenül kapta meg a The Game Awards legjobb mobiljátékának járó kitüntetését sem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)