Hirdetés

Na végre: megbízható forrás állítja, hogy a héten bejelentik a GTA VI-ot!

|

Az egyik leghitelesebb forrás szállította a hírt, azaz jobb, ha mindenki felkészül, hogy a következő napokban, hetekben a csapból is a GTA VI fog folyni.

Hirdetés

Előreláthatóan még ma nyilvánosságra hozza a Rockstar Games anyavállalata, vagyis a Take-Two Interactive Software az előző negyedévre vonatkozó pénzügyi jelentését, és mivel a széria születésének 26. évfordulója sincs messze (az első Grand Theft Auto 1997. november 28-án debütált a Lemmingsen edződött DMA Design fejlesztésében), keresve se lehetne jobb időszakot választani a Grand Theft Auto VI formális bejelentésére. A kiadó részvényeinek például biztosan jót tenne, és a befektetők is úgy éreznék, hogy jó helyen van a pénzük.

Úgy fest, a a Rockstarnak tényleg az a terve, hogy a hét folyamán sort kerítsen a régóta várt játék hivatalos színre lépésére, amit decemberben egy, az évfordulónak szentelt trailerrel is megfejelne - állítják a Bloombergnek súgó, a fejlesztésre rálátó, ám nevük elhallgatását kérő források. Kérdéseivel a hírügynökség rögvest megkereste a Rockstart, de egyelőre még nem kapott választ, mivel munkaidőn túl küldte el azokat.

Hirdetés

Okkal előzi meg felfokozott várakozás a Grand Theft Auto VI leleplezését, elvégre az elődje három konzolgenerációt is kiszolgált Grand Theft Auto V több mint 185 millió eladott példánnyal minden idők második legjobban fogyó videojátéka a Minecraft mögött. Multis komponense, a GTA Online máig roppant népszerű, milliók kedvenc időtöltése, így a világ legnagyobb meglepetése lenne, ha a hatodik számozott GTA-ból hiányozna egy hasonló opció.

Noha pár órányi kiszivárgott, a fejlesztés korai szakaszából származó felvételen kívül semmit sem láttunk még a Rockstar következő dobásából, azért lehet tudni egyet s mást a 2024/25-re várt GTA VI-ról (ebben a cikkben össze is szedtünk minden lényeges információt), kezdve azzal, hogy ha minden igaz, két karaktert irányíthatunk majd a Miamiról mintázott Vice Cityben és környékén, ráadásul az egyikük nő lesz, amire még nem volt példa a széria történetében.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)