Hirdetés

Nadirim - előzetes videó a két designerrel.

|

Sokan azt hitték, a Digital Reality már nem fejleszt... pedig de!

Hirdetés

A magyar játékfejlesztés egykori zászlóshajója él, köszöni jól van és gőzerővel dolgozik a Nadirim projecten.

Magunktól idézve: "A Nadirim ahhoz képest, hogy böngészős cucc, meglehetősen komoly fícsörökkel rendelkezik. Ilyen a PvE és a PvP harc, a szóló, csapatos, guild-alapú és PvP küldetések sokasága, az öt egyedi, egyébkén két irányba fejleszthető karakterosztály (harcos, nomád, karaván mester, bandita és bölcs), a körökre osztott harc, a komplex guild-rendszer, a kereskedelem, a tárgykészítés, a számtalan mágikus tárgy, az egyedi grafika és a varázslatos zene." - írta róla Chavalier. Most a két designer még több érdekességet elárul a játékról, amely bétáját majd Ti is kipróbálhatjátok, amint elindul (erről még nincs hivatalos infó - október 12-ről halasztották el, remélhetőleg még ez évben kipróbálható lesz).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)