Hirdetés

Nadirim - hivatalos játék videó

|

A magyar fejlesztésű, böngészős MMORPG a fejlesztők szerint sikeresen indult. Mindenesetre jelenleg a piacon nincs más játék, amelyet az Ezeregyéjszaka meséi ihlettek volna.

Hirdetés

A Twisted Tribe a mai napon bemutatta első hivatalos játék videóját november 7-én debütált játékáról a Nadirimről, amelyről értékelést olvashattok az ehavi GameStarban is!

A videóban végigkövethetjük a játékos karakterét a kézzel rajzolt pályákon, valamint bepillantást kaphatunk a karakter testre szabási lehetőségeibe, továbbá izgalmas csatákba bonyolódunk különleges mitikus szörnyekkel. Emellett a játék történetéből is megtudunk részleteket.

Maga a játék is új funkciókkal bővült. Többek között a következő új lehetőségek érhetők el mostantól a Nadirim játékosai számára:

Játékosok közötti kereskedelem
Ideiglenes teljesítmény növelők (boost)
Új küldetések az ennahari és az ashrai területeken
Egyedi öltözékek
Új ellenfelek, izgalmasabb csaták
Napi ajándékok minden rendszeresen bejelentkező játékosnak
Optimalizált utazási lehetőségek
Új kiegészítések a térképen


Hogy megünnepeljék a tél érkezését, a fejlesztők létrehoztak egy Karácsony témájú világot ami a következő verzióval lesz elérhető. Keressétek a manókat!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)