Hirdetés

Nadirim - Zárt bétateszt a Digital Reality MMO-jában

|

Októberben zárt bétateszt kezdődik a Digital Reality ingyenesen játszható MMO-jában.

Hirdetés

Október 12-én kezdődik a Digital Reality és a Twisted Tribe új, ingyenesen játszható MMORPG-je,a Nadirim zárt bétatesztje, ami a tervek szerint három hónapig fog tartani. A béta alatt a készítők természeten folytatják majd az új játékelemek hozzáadását, mint új kasztok, mobok, pályák és más látványosságok.

A Nadirim bétatesztjének elsődleges célja, hogy a készítők teszteljék a csatlós rendszert, az achievementeket és a ranking rendszert, csiszoljanak a játékmenet egyensúlyán, különös tekintettel a harcrendszerre és a PvP-re. A Nadirim bátatesztre itt tudtok jelentkezni. A játékról többet a bejelentést taglaló hírünkben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)