Hirdetés

Nagy bejelentések a Konami részéről az idei Tokyo Game Show során?

|

Két hét múlva kerül megrendezésre a Tokyo Game Show 2009, ahol nem csak a már ismert címeket mutatják be a kiadók.

Hirdetés

A Konami legalábbis bizotsan visz magával meglepetéseket is a bulira. Általában egy-egy ilyen rendezvényre tartalékolják a kiadók az új játékok bejelentését, esetleg néhány exkluzív információt. A Konami közleménye szerint, ők öt olyan játékot is bemutatnak, amelyeket nem ismerhetünk még.

A Konami már közzétett egy listát, hogy mik lesznek azok a játékok, amelyek biztosan bemutatásra kerülnek. A Metal Gear Solid: Peace Walker, a Winning Eleven 2010, és a Winnig Eleven Play Maker 2010 tehát már tudott. A maradék öt, titkos projektről egyelőre csak találgatni lehet. Nagy valószínűséggel bemutatkozik a Castlevania: Lord of Shadow, és a Metal Gear Solid Rising is, de hogy mi lehet a többi, nem tudja senki. Ötleteket alant várunk komment formájában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)