Hirdetés

Nagy bejelentésekre készülhet még a PlayStation

|

Nem sokkal azután, hogy az Xbox Series X Microsoft-féle játékait megismerjük, a Sony is mutathat majd ezt-azt.

Hirdetés

Lassan felpörög a verseny a két nagy konzolgyártó között, akik sokat elárultak már újdonságaikról, de még egy-két dolgot muszáj lesz bejelenteniük, hogy segítsenek a játékosoknak a döntésben. Mivel ez most egy ilyen év, jól elhúzzák a leleplezéseket, és minden hónapra tartogatnak valamit.

Hirdetés

Július 23-án lesz az Xbox Game Studios Xbox Series X-es játékait bemutató előadás, viszont a Eurogamer egyik szerkesztője, Tom Phillips már azt suttogja, hogy augusztusban a Sony rendez egy PlayStation 5-ös State of Play-t, aminek keretében saját és külsős fejlesztők játékait is bemutatja. Phillips szerint okos dolog volt a Sony részéről, hogy visszatartott pár dolgot.

Még mindig nem ismert, hogy pontosan mely játékok lesznek elérhetők a PlayStation 5 megjelenésekor, azokon túl, amik más platformokra már korábban érkeznek. A Spider-Man: Miles Morales biztosan az elsők közé kerül, a Horizon Forbidden West viszont 2021-ben bővítheti a kínálatot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)