Hirdetés

Nagy bejelentéssel készül a CD Projekt RED

|

A lengyel srácok bejelentették nyári konferenciájuk időpontját és biztosítottak minket arról, hogy érdemes lesz figyelemmel követni.

Hirdetés

Az utóbbi idők egyik legkiválóbb RPG-fejlesztő csapata nagy dobással készül, azt azonban nem tudjuk biztosan, hogy a The Witcher szériánál maradnak-e, vagy más vizekre eveznek.

Annyi azonban biztos, hogy május harmincadikán délután hat órakor kezdődik a CD Projekt RED nyári konferenciája, ahol egy "nagy bejelentés" mellett információkhoz juthatunk a fejlesztők további termékeivel és a GOG.com-mal kapcsolatban. Az alábbi videóban a cég vezérigazgatója, Marcin Iwiński részletezi az eseményt, melyet bárki figyelemmel követhet Facebookon keresztül. Természetesen mi is éberen fogunk figyelni, ahogy valami zaftos információ hangzik el, azonnal tudatjuk veletek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)