Hirdetés

Nagy-Britannia videojáték-megszállás küszöbén

|

A Verdict Research elemzői szerint Nagy-Britanniában hamarosan beköszönt a videojátékok milliárdos királysága.

Hirdetés

Nagy-Britanniában hamarosan vezető szerepkörben köszönthetjük viszont a videojátékokat, a Verdict Research előrejelzései alapján az év végére megelőzik a jelenlegi csúcstartókat és a legkeresettebb szórakoztató termékkörré lépnek elő. A Reuters oldalán megjelent beszámoló szerint komoly szakmai tapasztalattal rendelkező elemzők kiszámították, hogy 2008 végére a teljes iparág 42 százalékos növekedést könyvelhet el, mely 4.64 milliárd fonttal gyarapítja az üzletágat. A videojátékok előtértörésével Nagy Britanniában is elveszti vezető pozícióját a zenés és filmes iparág, mely összevetve körülbelül 4.46 milliárd font kitermelésére képes (hamarosan hozzácsaphatjuk az önkiszolgáló automatákból kihalászható filmeket és zenéket, akár fel is zárkózhatnak).

pacman.jpg

A Verdict Research elemzői felhívják figyelmünket, hogy a zenei és filmes termékek eladásait nagymértékben befolyásolják a különböző, digitális disztribúció területén fellépő aggasztó problémák. Az Entertainment Retailers Association illetékesei mindenkit figyelmeztettek, érdemes alaposan átrágni a Verdict Research előrejelzését, mivel érdekes mérési adatokra bukkanhatunk: miközben minden konzoleladást összesítettek és egy kalap alá húztak, addig a végleges elszámolásban nem szerepelnek a CD és DVD eladások.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)