Hirdetés

Nagy dobással készül a Fall Guys, teljesül a játékosok egyik kívánsága

|

A Season 4: Creative Construction részeként érkezik egy régóta vágyott funkció és még sok más is.

Hirdetés

Már azelőtt is hatalmas népszerűségnek örvendett a Mediatonic ügyességi játéka, a Fall Guys, hogy az ingyenessé vált volna, azóta pedig még nagyobb a rajongótábora, amelyben természetesen komoly szerepet játszik az a tény is, hogy a versengő babok tavaly elérhetővé váltak PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switchre is. 

Az Epic Games fennhatósága alá került színes őrület folyamatosan frissül új pályákkal, játékmódokkal, akadályokkal és skinekkel, a következő nagy update, a Season 4: Creative Construction pedig még ennél is többet kínál majd: megcsillogtathatjuk a kreativitásunkat is. 

Hirdetés

A negyedik szezon tartalmazni fogja a Fall Guys Creative-ot is, amely pályaszerkesztőként szolgál és lehetővé teszi a játékosok számára, hogy megalkossák álmaik akadálypályáját a témát és elemeket kiválasztva, majd megosszák azt a barátokkal vagy akár a közösséggel is. 

A Season 4 felvonultat majd egy kurátori Playlistet és egy új Show-t is, amely a fejlesztők kedvenceiből áll majd össze. A szezonban több mint 50 új pályára számíthatnak a rajongók, ebből 20 lesz azonnal elérhető a szólójátékokon keresztül. Lesz Fame Pass is, ez váltja fel a korábbi, normál bérletrendszert: ahelyett, hogy egyetlen Pass lefedné az évad teljes tartamát, rövidebb szeletekre osztják fel, amik kevesebbe kerülnek, de több értékkel jutalmaznak a játékidőért. A Fame Pass 1 például hat különböző jelmezt kínál majd, amiket ki is lehet érdemelni. 

A Fall Guys negyedik szezonja május 10-én indul. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)