Hirdetés

Nagy frissítést kap az Assassin's Creed Mirage, érdemes lesz újrajátszani

|

Decemberben érkezik egy nagyobb, ingyenes frissítés, ami elsődlegesen azoknak szól, akik egyszer már megélték a kalandot.

Hirdetés

Az Assassin's Creed Mirage kellemes volt, még ha nem is kerülhet be az év legjobb játékai közé. A Ubisoft fejlesztői visszatértek ahhoz, amihez a legjobban értenek, és ennek köszönhetően egy ténylegesen érdekes és szórakoztató, nem fárasztóan hosszú játékot kaptunk.

Persze a Mirage sem tökéletes, hiányzott belőle ez-az, köztük a New Game+, amit hamarosan pótol a Ubisoft.

Hirdetés

Decemberben érkezni fog egy vaskosabb ingyenes csomag, amivel mind NG+-t, mind permadeath módot kapni fogunk. Előbbi lehetővé teszi, hogy minden felszerelésünkkel és képességünkkel együtt vághassunk neki újra Basim útjának. Az utóbbi magától értetődő: akár a játék 10. percében jársz, akár a 10. órájában, ha valamiért meghalsz, akkor úgy maradsz.

A New Game+ egy mára már elvárt lehetőség, de a permadeath egy érdekes adalék egy sztoriorientált élményhez. Meglátjuk, hogy mennyien kapnak majd rá, de fizetni nem kell majd érte legalább.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)