Hirdetés

Nagy horderejű változásra utalnak a fejlesztők az új Mortal Kombattal kapcsolatban

|

A NetherRealm kirakott egy új teasert, ami az égvilágon semmi konkrétumot nem árult el a játékról, de az ötletelést már sikeresen beindította.

Hirdetés

A Street Fighter 6 hetekre van a megjelenéstől, a Tekken 8 alfájával a Bandai járja a nagyobb verekedős versenyeket, és az FGC visszatartott lélegzettel várja a League of Legends karaktereivel épülő címet. Már csak a NetherRealm tervei burkolóznak ködbe, pedig ha minden igaz, akkor elvileg idén elő kellene állnia a stúdiónak a következő Mortal Kombat epizóddal.

Ettől függetlenül Ed Boon még mindig csak hergeli a rajongókat, de azt legalább vitán felül eredményesen csinálja.

Hirdetés

A sorozat idei felvonását még mindig nem jelentette be, viszont egy új teasert kipakolt, ami egy óra lapjára és mutatóira koncentrált. A rajongók azonnal elkezdtek találgatni, hogy ez mit jelenthet a Mortal Kombatra vonatkozólag, és az így felmerült elméletnek bizony van is alapja.

Az óramutató a 12-t kihagyva azonnal 1-re ugrott, ami sokak szerint arra utal, hogy reboot érkezik. A széria 30. születésnapja idén esedékes, így adná magát, hogy az alkalom örömére új időszámítást kezdjen a NetherRealm. Az előző teaser középpontjában viszont egy homokóra állt, ami utalhatott Kronika időt és teret befolyásoló homokórájára, tehát az is elképzelhető, hogy valami félrement az idővonalon, és egy új világ vár majd ránk.

Ez persze mind csak találgatás addig, amíg a csapat be nem jelenti végre, hogy mi is történik valójában. Erre előreláthatóan a nyárfolyamán, az egymás sarkát taposó játékipari bemutatók valamelyikén kerülhet sor.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)