Hirdetés

Nagy költségvetésű, teljes értékű játék lesz a következő Crazy Taxi

|

A Sega egyik fejese AAA-játékként hivatkozik a Crazy Taxi rebootjára, és emiatt joggal aggódhatunk.

Hirdetés

Általában nem baj, ha egy játék fejlesztőinek nem kell szűk költségvetésből gazdálkodni, hiszen így nagyobb eséllyel lehet jó a végeredmény, de korlátok nélkül abba a hibába is beleeshetnek, hogy túl sok ötletet szeretnének megvalósítani, és az elkészült játék végül nem lesz jó.

A Crazy Taxit pont egyszerűsége miatt lehet szeretni. A játéktermekben debütált, így rövid menetekre tervezett játékban a próbálkozások annyiból állnak, hogy megpróbálunk a lehető legrövidebb idő alatt annyi fuvart teljesíteni, amennyi belefér. Nem biztos, hogy ezt ennél jobban kell bonyolítani.

A Sega azonban látszólag mégis valami komplexebbet álmodik meg épp a Crazy Taxi reboot képében - erre utal Takaya Segawa, a Sega sapporói, más csapatoknak besegítő stúdiójának fejese, aki a Japan Timesnak elmondta:

"Részt veszünk tripla-A játékok fejlesztésében is, köztük a Crazy Taxival."

Hirdetés

Ennyiből messzemenő következtetéseket még kár lenne levonni, és az is lehet, hogy végül valami jó lesz belőle. Az AAA értelmezése is vegyes: alapvetően a nagy költségvetést jelentik, de használják összetettség jelzésére is - azt sem tudjuk, a Ubisoftot vezető Yves Guillemot mire gondolt, amikor a Skull & Bonest AAAA-nek nevezte.

A Crazy Taxi rebootját egyelőre csak bejelentették, részleteket nem árultak el róla. Szűnni nem akaró izgalommal várjuk, hogy többet tudjunk meg.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)