Hirdetés

Nagy meglepetéseket tartogat a Dying Light 2 sztoris DLC-je

|

Izgalmas nyilatkozatot adott a Dying Light 2 vezető tervezője.

Hirdetés

A február egyik nagy megjelenése volt a négy éven át kalapálgatott Dying Light 2 Stay Human, s habár a játék technikai oldalán akadtak kisebb-nagyobb csiszolatlanságok, összességében egy újabb remek túléldét kaptunk a lengyel Techland csapatától.

A fejlesztők már a rajt előtt megmutatták az első félévre tervezett megjelenés utáni tartalmak roadmapjét, a felhozatal legizgalmasabb tétele pedig kétségtelenül a júniusra beígért első sztoris kiegészítő lesz. Tymon Smektała, a játék vezető tervezője ennek kapcsán szolgált egy izgalmas nyilatkozattal a napokban zajló Game Developers Conference-en.

Hirdetés

Smektała a PCGamesN munkatársával beszélgetve elárulta, hogy a kiegészítő "hasonló volumenű" lesz, mint az első Dying Light volt, és új környezetbe kalauzol majd, ahol új kihívások várnak ránk. Ezt követően pedig sejtelmesen úgy fogalmazott, hogy bármilyen furcsán is hangzik, de számítsunk a váratlanra is.

"Ez összességében igaz arra, amit a megjelenés utáni támogatással tervezünk. Meg akarjuk lepni az embereket. Érzelmi várakozást akarunk kelteni a játékosainkban. 'Vajon mit dobnak legközelebb?' A terv az, hogy a tartalom ne legyen túl sablonos. Az elképzelésünk, hogy minden újabb tartalomnak meg kell lepnie, frissnek és újnak kell éreztetnie magát, mert úgy gondoljuk, hogy ez a legjobb módja a közönség bevonásának."

Ezek után elképzelni sem tudjuk, hogy pontosan mire számíthatunk a DLC-től, és valószínűleg a kedves olvasók sem, mivel Smektala azt is elkottyintotta, hogy az online térben olvasható spekulációk közül még egyik sem találta el a terveiket. Mi mindenesetre bizakodva várjuk a sztoris csomagot, hiszen már a Dying Light nagy kiegészítője, a The Following is értékes adalékul szolgált az alapjátékhoz.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)