Hirdetés

Nagyjából ekkor jelenhet meg a Quantic Dream Star Wars játéka

|

A Star Wars Eclipse-ről rég hallottunk utoljára, a jelentések szerint nem véletlenül.

Hirdetés

Idén már kaptunk egy fantasztikus Star Wars játékot a Star Wars Jedi: Survivor képében, de számos másik projekt is készül jelenleg, amely a Csillagok háborúja univerzumát igyekszik bővíteni: a Saber Interactive-nél (vagy ki tudja már, épp hol) a Knights of the Old Republic remake formálódik, Amy Hennig egy Unchartedbe oltott Star Warst készít, a Massive a nemrég leleplezett Star Wars: Outlawson dolgozik, a Zynga a mobilos Star Wars: Hunterst kalapálja, a Respawn Entertainmentnél egy ismeretlen FPS és egy stratégiai játék is folyamatban van, a Quantic Dream pedig a Star Wars Eclipse-et hegeszti. 

Utóbbival kapcsolatban azonban nem túl jó híreket hallottunk tavaly: márciusban érkezett egy füles az egyik megbízható iparági bennfentestől, hogy a stúdió komoly munkaerőgondokkal küzd, ezért a játékot ne is várjuk 2027-nél/2028-nál előbbre. A dologra reagált a Quantic Dream, de meglehetősen megúszós választ adott, és tekintve, hogy utoljára tavaly októberben hallottunk a projektről, nem igazán nyugodtunk meg azzal kapcsolatban, hogy minden rendben van a vállalatnál. 

Hirdetés

Az Insider Gaming a forrásaira hivatkozva azt állítja, hogy a Quantic Dream 2026-os megjelenési dátumot célzott meg a Star Wars Eclipse-szel, de még ez sincs kőbe vésve, tovább csúszhat a játék. Az információ ugyanazoktól származik, akik hónapokkal a hivatalos bejelentés előtt elárulták, hogy a Netease felvásárolja a stúdiót, szóval érdemes odafigyelni a fülesükre. 

A források szerint a Quantic Dream továbbra is munkaerőhiánnyal küzd többek között olyan munkahelyi problémák és ezekkel kapcsolatos ügyek miatt, mint a szexuális zaklatás, a crunch és a toxikus körülmények (a 2026-os dátumot megszellőztetők között is akad olyan, aki még mindig jogi harcban áll a stúdióval, ami várhatóan idén fog lezárulni). A Star Wars Eclipse ambíciózussága és a munkaerőgondok miatt nem biztos, hogy az említett évet fogja tudni tartani a Quantic Dream, valószínűleg a már bejelentett Star Wars játékok közül ez fog megérkezni a legkésőbb. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)