Hirdetés

Nagyon boldog karácsonyt kíván nektek a GameStar!

|

Reméljük, nagyon jól telik a szenteste, jól vagytok, azt csináljátok, ami boldoggá tesz.

Hirdetés

Nehéz ilyenkor sokat írni, mert még az örökmozgó GSO ügyeletesnek is nyilván kajakómája van így szenteste, szóval most elégedjünk meg annyival, hogy végre kicsit csendesebb, békésebb minden (legalábbis reméljük, hogy ez nálatok is így van).

Ezúton kívánok nektek az egész szerkesztőség nevében nagyon szép, békés, játékkal, családdal, barátokkal, és még szabadon választható boldogságfaktorral teli ünnepet.

Persze a GSO nem áll meg, csak most kicsit lefordulok a székből - arccal a zserbóba -, aztán majd hamarosan írom én is az évértékelőmben, hogy olyan kövér vagyok, hogy már a Fast Travel sem megy a játékokban. De pont ma este ez nem izgat. Holnap pedig ismét várunk titeket.

Legyen nagyon szép estétek, boldog karácsonyt kíván a GameStar!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)