Hirdetés

Nagyon jól fogy a Resident Evil: Operation Raccoon City Japánban

|

Dacára a negatív kritikáknak, a kiszállított kezdőkészletek több, mint 80% elfogyott Japánban a játékból.

Hirdetés

Egy felmérés szerint PS3-as verzióból adtak el többet, szám szerint 252.525 darab kelt el. Xboxos változatból mindössze 16.285-öt adtak el, de ismerve Japán Xbox ellátottságát ezen nem lehet csodálkozni, sőt még azt is lehet rá mondani, hogy ez szép eredmény (Japánban csak a múlt héten jelent meg a Resident Evil: Operation Raccoon City).

A vicc az az egészben, hogy nemcsak Japánban, hanem világszerte bejött a játékosoknak a Raccoon City, szóval a kiadó és a fejlesztő is elégedetten veregeti egymás vállát, s eszük ágában sincs visszatérni a klasszikus túlélő horror műfajhoz, ami naggyá tette a Resident Evil sorozatot. Nekem hiányozni fog.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)