Hirdetés

Nagyon kiakadt az Among Us fejlesztőcsapata az Epic Gamesre

|

Az Epictől nem idegen, hogy ötleteket lop, de most az InnerSloth lelkébe gázoltak a Fortnite új módjával.

Hirdetés

A COVID-19 járvány tavalyi csúcsán hatalmasat ment az Among Us. A rémegyszerű partijáték PC-ken és mobilokon egyaránt könnyedén elfutott, szabályai pedig egyszerűek és szórakoztatóak. Most az Epic Games próbált valami hasonlót kínálni a játékosainak, és a Fortnite-on belül szeretne vendégül látni minket egy új Among Us-szerű élménnyel.

A Fortnite Impostorsban a felállás ugyanaz, mint az indie csodában: van 10 játékos, köztük 2 áruló, és a céljuk az, hogy a nyolc ügynök legalább felét megöljék.

Hirdetés

Az ügynökök rengeteg feladatot kapnak, de ha sikerrel teljesítik azokat, vagy kiszavazzák az imposztorokat, akkor ők nyernek. Ismerős játékmenet, amiben nagyrészt csak a körítés változott.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ehhez persze az Among Us fejlesztőinek is volt néhány szava: Gary Porter programozó nem azt sérelmezte, hogy magát az alapötletet felhasználták, hiszen az eleve nem az övék volt, hanem egy Mafia nevű társasjáték koncepciója, hanem azt, hogy meg sem próbálták eredetivé tenni. Szerinte a Loop Control létesítmény kialakítása nagyon hasonlít a The Skeld pályáéra, Victoria Tran közösségi menedzser pedig azt sérelmezte, hogy még a terminológia is ugyanaz, mint amit ők használnak. Hozzátette, örült volna egy együttműködésnek.

Mindenesetre ha játszanátok a móddal, megtaláljátok a Fortnite-ban, szokás szerint ingyenesen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)