Hirdetés

Nagyon közel lehet már a LEGO focijáték bejelentése

|

Nem sokkal a LEGO 2K Drive után érkezhet a 2K Games következő sportjátéka.

Hirdetés

Bár nagyon szerettük a TT Games legutóbbi LEGO játékát, a LEGO Star Wars: The Skywalker Sagát, amivel a csapat végre megmutatta, hogy nem csak önmagát képes ismételgetni, felüdülés volt más fejlesztőktől egy egészen más műfajú játékot kapni néhány héttel ezelőtt. Az NBA 2K játékokat jegyző Visual Concepts dobta össze a LEGO 2K Drive-ot, és úgy tűnik, hamarosan azt is láthatjuk, hogyan képzeli el a Sumo Digital a legós focit.

A koreai korhatár-besorolással foglalkozó szervezet oldalán bukkant fel, így várhatóan hamarosan bejelentik a LEGO 2K Goooal!-t, amiről már tavaly is hallottunk futólag.

Hirdetés

Ezt, ahogy az a névből is sejthető, szintén a 2K Games fogja kiadni. Állítólag a tavalyi világbajnokság előtt jelent volna meg, még korábban, mint a LEGO 2K Drive, de valamilyen oknál fogva - feltehetően azért, mert nem akarták elsietni - ez a terv meghiúsult. Bár a nyári bemutatókon nem kapott szerepet, bármikor bejelenthetik, mi pedig érdeklődve várjuk.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)