Hirdetés

Nagyon közel már a Counter-Strike 2 megjelenése

|

Bár a Valve eredetileg nyári premiert ígért, ez már nem fog megvalósulni - de nem is kell nagyon sokat várnunk a Counter-Strike 2-re.

Hirdetés

A Counter-Strike 2 helyzete egyre különösebb. Amikor a Valve bejelentette a játékot, akkor azt ígérte, valamikor idén nyáron lesz a start. Persze ha nem naptárban nézzük, a nyár hivatalosan szeptember 23-án ér véget, így gyakorlatilag még nem késtek el vele, de már csak alig több mint egy hetük van az ígéret betartására.

Sajnos még mindig nem tudunk megjelenési dátumról beszélni, de legalább egy frissítés megjelent, ami több apróságot is helyretett a béta verzióban.

Hirdetés

A játékosok végre személyre szabottan állítgathatják a Voice Chat hangerejét és kikapcsolhatják az animált avatárokat. A frissítés helyrerakott ezeken felül néhány pályát, finomított néhány tárgyat és fegyvert, és javította a Premier meccskereső problémásabb pontjait. A tesztelők arra is felfigyelhetnek majd, hogy a hanghatások változtak, mivel a Valve felülvizsgálta az audio körítés több pontját is.

A teljes frissítési jegyzéket megtaláljátok a linken. A következő napokban vagy egy dátumnak, vagy egy csúszás bejelentésének, vagy magának a játéknak be kell esnie.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)