Hirdetés

Nagyon nem éri meg az AMD Anti-Lag funkcióját használni a Counter-Strike 2-ben

|

Különben súlyos következményekkel találhatjuk szembe magunkat.

Hirdetés

Nemrégiben elstartolt a régóta várt CS:GO utód, a Counter-Strike 2, amire rengetegen vetették rá magukat. Jelen cikk írásának pillanatában is több, mint 800 ezer játékos nyüstöli a multis lövöldét, ami valóban egy emberes szám. Azonban mint minden váltás során, itt is akadtak problémák. Most éppen többen is arról számoltak be, hogy a legújabb AMD driverfrissítés telepítése után VAC banban részesítette őket a Valve.

A nemrégiben megjelent frissítéssel a Counter-Strike 2 is megkapta az AMD saját Anti-Lag technológiájának támogatását, melynek elsődleges célja a bemeneti késleltetés minimalizálása. A probléma jó eséllyel abból fakadhat, hogy az Anti-Lag magában a játék kódjában hajtja végre a képkockaigazításokat, ami így minden bizonnyal bezavar a Valve rendszereibe.

Hirdetés

A kezdetben érthetetlen tiltások egyébként előszőr a Reddit felületén kaptak szárnyra, ahol aztán a kommentek között többen is beszámoltak a problémáról. Nem sokkal ezután a Counter-Strike 2 hivatalos Twitter/X fiókján is megerősítésre került ez, ahol ezzel egyidőben minden AMD-felhasználónak azt tanácsolták, hogy kapcsolják ki az Anti-Lag funkciókat, amíg a problémát nem sikerül orvosolniuk.

 

Ha netalántán te is érintett vagy a dologban és az Anti-Lag használata miatt kaptál tiltást, akkor a Valve állításai szerint a driver problémák orvoslása után ezek visszafordításra kerülnek majd. Az AMD oldaláról azonban semmilyen infót nem kaptunk ezzel kapcsolatban, így most egyelőre még az is kérdéses, hogy mikor érkezik majd meg a javító frissítés.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)