Hirdetés

Nagyon úgy néz ki, hogy az EA miatt nem lehet több Alice játék

|

Hiába ötletel és dolgozza ki részletesen American McGee következő játékát, a legendás széria az EA kezében van, ők pedig nem akarnak vele semmit kezdeni.

Hirdetés

American McGee-nek köszönhettünk két hátborzongató Alice játékot, melyeket mind a mai napig tömegek imádnak. McGee nagyon szeretett volna összerakni egy harmadik, modernebb részt is Asylum néven, de úgy tűnik, hogy ebből már nem lesz semmi.

Az alkotó a Patreon oldalán tudatta a rajongókkal, hogy összerakott egy dizájn-bibliát és egy produkciós tervet, az EA viszont nemet mondott a projektre. Mi több, a jogoktól sem hajlandók megválni.

Hirdetés

McGee felállított egy Patreon oldalt, amin keresztül támogatókat keresett. A bejövő pénzt művészekre és tervezőkre költötte, akikkel együtt rakták össze az említett dizájndokumentumot. Összesen 3000 támogatót sikerült szerezni, akik így mind csalódottan ébredtek.

"Átadtuk az EA-nek a dizájn-bibliát és a produkciós terveket (melyek a Virtuos Games segítségével készültek), amikben szerepeltek időpontok, költségtervezetek, csapatépítési szükségletek, és minden információ a játékkal kapcsolatban."

"Többhétnyi vizsgálódás után az EA válasza az volt, hogy nem fogják támogatni a projektet a belső elemzésükre, a piac állapotára és produkciós tervre való tekintettel."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ugyan az EA nem hajlandó belemenni egy harmadik Alice játék lefejlesztésébe, a jogokat sem akarják feladni.

"A jogokkal kapcsolatban azt válaszolták, hogy az Alice egy fontos része az EA katalógusának, és eladni vagy licencelni azokat egyelőre nem áll módukban."

McGee azzal fejezte be a posztot, hogy nincs több ötlete vagy energiája arra, hogy a szembeszéllel küzdjön. Nagyon sajnálja, de nem lesz lehetősége arra, hogy elhozhassa a következő nagy Alice játékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)