Hirdetés

Nagyon várjuk a Capcom furcsa sci-fi játékát, a Pragmatát, de egyelőre semmi esélyünk rá

|

A fejlesztők trailerrel adták tudtunkra, hogy több időre van szükségük. Nem tudni, mennyire.

Hirdetés

Saját műsorral készült az E3-as időszakra (még egy darabig így fogjuk nevezni, amíg teljesen el nem halványul az emléke) a Capcom, melyben ismét előkerült a még 2020 nyarán leleplezett Pragmata. A japánok ambiciózus sci-fi játéka ugyanolyan szürreálisnak tűnt, mint a Death Stranding, és ez a véleményünk azóta sem változott.

Ebben vélhetően szerepet játszik a Pragmatát körülvevő titokzatosság légköre is, hiszen a Capcom meglehetősen szűkszavú a részleteket illetően, és amikor végre új trailerrel jelentkezett, a várt információáradat helyett csupán a halasztás lelombozó hírével tudott szolgálni. Ez történt 2021-ben, és ez történt most is.

Hirdetés

A legújabb előzetesben a főhős által féltve óvott Diana - akiről sejthetjük, hogy nem hétköznapi kislány, sőt talán nem is ember - valamit rajzolgat egy papírlapra, és csak miután elmúlt a veszély, mutatja meg a kamera, hogy mit alkotott. Az áthúzott 2022-es (ez volt az eredeti céldátum), majd a kisatírozott 2023-as (az első halasztás után erre módosult a premier időablaka) év után következő kérdőjel, a szomorú arc és a "nagyon sajnálom" üzenet már önmagában is egyértelművé tenné, hogy csúszik a projekt, de a biztonság kedvéért egy rövid közleményt is hozzáfűztek a fejlesztők.

Ebben a bocsánatunkat kérik, amiért újabb halasztásra került sor, de döntésüket azzal indokolják, hogy több időre van szükségük, továbbá ígérik, hogy mindent elkövetnek annak érdekében, hogy végül úgy érezzük, megérte várni a Pragmatára.

Kissé aggasztó, hogy ezúttal még a várható megjelenés évét sem nevezték meg, nem szeretnénk, ha ez a játék is a fejlesztői pokol bugyrában elveszett Deep Down sorsára jutna.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)