Hirdetés

Nahát: a Gran Turismo 7 PlayStation 4-re is megjelenik

|

Ahogyan a Horizon Forbidden West és a következő God of War is.

Hirdetés

Tekintve, hogy még mindig hiánycikk a PlayStation 5, és az igazán nagy system seller címek (mint például a God of War) még váratnak magukra, nem elítélendő a Sony döntése, hogy új címeikkel az előző generációt is célozzák, elvégre több mint 115 millió egység fogyott már PS4-ből. A vállalat egyébként nem árult zsákbamacskát, a PlayStation elnöke, Jim Ryan egy korábbi nyilatkozatában tisztázta, hogy még két-három évig biztosan meg fognak jelenni PlayStation 4-re is a játékaik, azt követően lehet csak számítani valóban next-gen újdonságokra. 

Hirdetés

Ezt bizonyítja például a Battlefield 6 esete is, de a PlayStation Studios feje, Hermen Hulst más példákat is hozott. Hulst a PlayStation Blogon megjelent interjújában fedte fel, hogy a korábban csak PlayStation 5-re bejelentett Gran Turismo 7 valójában nem csak erre a konzolra készül: elmondása szerint ha van értelme fejleszteniük mindkét gépre is - mint a Horizon Forbidden West, a következő God of War és a Gran Turismo 7 esetében -, továbbra is meg fogják lépni ezt. Ha a PS4-tulajok játszani akarnak az adott játékkal, akkor megtehetik, viszont ha tovább akarnak lépni és a PS5-verziót választani, akkor is ott lesz számukra a lehetőség. 

Ugyanakkor Hulst azt is fontosnak tartja, hogy legyenek kifejezetten PlayStation 5-ös újdonságaik is, mint amilyen a nemrég megjelent Returnal volt vagy a június 11-én befutó Ratchet & Clank: Rift Apart lesz. A valamikor 2022-ben várható Gran Turismo 7 viszont már biztosan nem ilyen lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)