Hirdetés

Nahát, milyen ismerős rendelést ad le a Cyberpunk 2077 egyik karaktere egy étteremnél

|

A dialógus első sorából tudni fogjátok, hogy honnan merített ihletet a CD Projekt RED.

Hirdetés

Van pár pillanat a videojáték-történelemben, ami örökké beégett az emlékezetünkbe. A színészi munkának és a rengeteg mémnek köszönhetően ezek közé tartozik az is, amikor Big Smoke leadja a nevetségesen bőséges kajarendelését a GTA San Andreasban.

A "two number 9s" mindenkinek ugyanazon a hangon szólal meg a fejében 2004 óta, így amikor a Cyberpunk 2077 2.0-s verziójában egy NPC ezzel kezdte a mondókáját, azonnal tudtuk, hogy miről van szó.

Hirdetés

A GTA San Andreas egyik fontos szereplője a játék egy pontján hosszasan sorolja a dolgokat, amiket ki akar kérni egy gyorsétteremből. A jelenetet rengeteg variációban rengeteg helyre töltötték fel az internetre annak idején, így még azok is fel tudják idézni Big Smoke rendelését, akik életükben nem játszottak a Rockstar klasszikusával.

A Cyberpunk 2077 új verziójában egy ismerős jelenetet hallhatunk, amikor elmegyünk az egyik étterem mellett. A @chaosxsilencer nevű Twitter felhasználó össze is vágta a hivatkozást az eredetivel.

Mivel a frissítés és a Phantom Liberty DLC még relatíve frissek, a közösség aktívan túrja fel Night City utcáit a különböző easter eggekért. Ha találtatok valami mókásat, akkor ne kíméljek a komment szekciót.

A DLC-ről készült tesztünket itt nézhetitek meg:

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)