Hirdetés

Ace Combat Infinity - újabb videón az ingyenes légi móka

|

PS3 exkluzív free-to-play címként érkezik a következő Ace Combat, melyről ezúttal egy hosszabb trailert nézhetünk meg.

Hirdetés

Túl sok konkrétumot így sem tudunk meg a Project Aces és a Namco Bandai együttműködésében készülő Ace Combat Infinityről, de legalább ez is több, mint a semmi.

Az új videó leírása alapján az Infinity a nem túl távoli jövőben játszódik, melyben szuperfegyverek nehezítik, illetve könnyítik meg pilóta-pályafutásunkat, attól függően, ki melyik oldallal szimpatizál. Az ígéretek szerint "hiperrealisztikus látványvilágra", teljesen új sztorimódra, valamint négy fős kooperatív multiplayerre is számíthatunk, ehhez viszont nem lesz szükségünk költekezésre.

A szemfülesebbek észrevehették, hogy visszatérnek az Aigaion Air Fleet és CFA-44 Nosferatu gépek az Ace Combat 6: Fires of Liberationből, valamint a Stonehenge elektromágneses fegyver is tiszteletét teszi az Ace Combat 04: Shattered Skies-ból. Az Ace Combat Infinity megjelenése még idén esedékes, egyes források szerint egészen pontosan szeptember 25-én, de hivatalos megerősítés még nem érkezett ez ügyben. A játék PlayStation 3 exkluzív lesz, így a PC-s és Xbox 360-as botkormánybetyárok ezúttal kimaradnak a jóból. Kár.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)