Hirdetés

Namco Museum 50th Anniversary OST

|

Ki ne ismerné a Namco-t?! A hír láttán felidéződtek bennem az emlékek, amikor anno a BVSC uszodájában egy-egy edzés után izgalommal fogtam a kezemben a 20 forintost, hogy nekiláthassak a Namco egy újabb arcade játékának az ottani játékgépen. Akiknek hasonló emlékekik vannak, azok számára nyújthat majd nosztalgiát a Namco most megjelenő 14 régi arcade játékot rejtő csomagja, amely a két vezető konzol mellett PC-re is megvásárolható lesz majd. A játékokon természetesen semmit sem változtattak a készítők csak a jó kis SEGA korszakot idéző csipogásokat cserélték le valódi zenékre. A zenék a játékok korához igazodóan a 70-es és 80-as évek slágerei közül kerültek ki. Lesz itt "Come On Eileen" a Dexy's Midnight Runners-től, "She Drives Me Crazy" a Fine Young Cannibals-tól és "Working for the Weekend" a Loverboy-tól, akiknek ez mond valamit. A válogatás egyébiránt ez év augusztusában kerül majd a boltok polcaira.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)