Hirdetés

Nancy Drew: Curse of Blackmoor Manor

|

Beindult a Nancy Drew: Curse of Blackmoor Manor című kalandjáték weboldala, ahol 4 kép mellett számos infót találhattok róla. Például, hogy októbertől lesz megvásárolható, 25 órányi játékélményt tartogat és sorozat eddigi legijesztőbb darabjával van dolgunk. Blackmoor Manor, egy XIV. századi angliai kastély titokzatos és tragikus múltja még nem egészen tisztázott. Első nemzetközi kalandunk lesz felkutatni Linda Penvellyn-t, a szomszédunk lányát, aki nemrég ment férjhez egy angol diplomatához. Egy titokzatos betegség ágyhoz köti Lindát. Vagy ez csak egy álca? Rejteget valamit? Ha igen, mit és miért? Szállj szembe a félelmeiddel és derítsd ki. Idén októberben.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)