Hirdetés

Napi büntetés: a GTA Online-ban akarták előadni a Hamletet, nem lett jó vége

|

Nem mindenki értékeli azt, ha valaki a dán királyi drámájából kezd el szavalni a GTA Online-ban.

Hirdetés

A Hamlet, dán királyfi William Shakespeare egyik legismertebb tragédiája, és valóban egy csodálatos darab, a GTA Online közössége viszont a jelek szerint nem az a színházba járós fajta, vagy egészen egyszerűen nem voltak elmosva egy youtuber, név szerint Sam "Rustic Mascara" Crane előadásától.

Rustic Mascara ugyanis kitalálta, hogy szavalni fog a Hamletből a GTA Online-ban. Mondanunk sem kell, nem ért jelenete végére, mielőtt páran úgy döntöttek, fegyvert fognak rá.

Hirdetés

Első körben a címszereplő bőrébe bújva próbált szavalni egy nyilvános lobbyban. Ezekben a lobbykban alapvetően nem életbiztosítás más játékosok közelében lebzselni, azt pedig előre sejteni lehetett, hogy ha valaki Shakespeare-t szaval, hamar triggerelni fog valakit a közelben.

Így is történt, hősünk épp a "S mily remekmű az ember! Mily nemes az értelme!" részt próbálta meg a lehető legtökéletesebben előadni, mikor a nézőközönségből valaki lelőtte őt, aztán ez ismétlődött újra és újra. Botcsinálta színészünk nem adta fel, sokszoros próbálkozással mondanivalója végére is ért, bár közben jó sokszor lelőtték, felrobbantották őt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Egy másik alkalommal a Hamletben szereplő két őrszem, Barnardo és Francisco jelenetét próbálta meg összehozni egy barátjával együtt a játékbéli Vinewood Bowl színpadán. Egész szép számban jöttek össze a nézők, de valószínűleg senkit sem lep meg az, hogy viszonylag gyorsan lövöldözésbe fulladt az egész előadás.

Bármennyire is szép gesztus színházi kultúrát csempészni tehát a GTA-ba, elég nehéz feladat megtalálni az erre vevő közönséget. Aztán ki tudja, lehet, hogy egyszerűen csak nem Shakespeare-rel kéne próbálkozni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)