Hirdetés

Napi büntetés: a játék, amiben a gyereked megpróbálja megölni magát, de te nem hagyod

|

Szülőnek lenni bizony nagy felelősség, erre hívja fel a figyelmet Joe Williams játéka a maga elképesztően bugyuta, mégis szórakoztató módján.

Hirdetés

Kickstarteren 2500 dollárt kalapozott össze, most pedig a Steam Greenlight programjában próbál érvényesülni Joe Williams csodája, a Who's Your Daddy. Az 1v1 csodában egyikünk az apát alakítja, aki megpróbálja megóvni csemetéjét a rá leselkedő veszélyektől, a másik fél pedig a szuicid csecsemő, aki minden áron meg akar halni.

Már a koncepció is hihetetlenül beteg, a megvalósítás pedig csak tovább cukrozza az egészet. Apaként el kell végeznünk a házimunkát, miközben figyelünk rá, hogy a hipó ne maradjon az alsó polcon, vagy hogy a gyerek ne tudjon beleesni egy kád forró vízbe. És hogy mit csinál közben az átkozott kölyök? Hát persze, hogy bedugja a villát a konnektorba, vagy bemászik a sütőbe.

A házimunkák elvégzésével extra képességekre tehetünk szert, így láthatatlanná válhatunk, vagy a falon keresztül is nyomon tudjuk követni a gyereket. A fejlesztő egyjátékos módot is tervez, de nyilván az lesz az igazi, ha a haverok ellen nyomjuk majd. Ha több milliós játékosbázisa nem is lesz, a YouTuberek biztosan felkapják majd a dolgot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)