Hirdetés

Napi büntetés: a Starfieldben még a WC-papírt is megfordíthatod

|

Egy régi vitát oldott fel a Bethesda pusztán azzal, hogy a kezünkbe adta a döntést.

Hirdetés

Vannak ősi ellentétek, amik előhozzák az emberekből az állatot. Ilyen az Nvidia vs. AMD, a PlayStation vs. Xbox, vagy a PC vs. konzol, hogy csak azokat említsük, amik a gamereket a leginkább mozgatja, viszont még olyan helyen is kialakulhatnak parázsviták, ahol nincs helye feszültségnek, csak a zen állapotnak pár röpke percig (vagy óráig, ha velünk tart egy kézikonzol/okostelefon is).

Bizony, arra a helyiségre gondolunk, amely minden párkapcsolatot próbára tesz legalább egyszer a WC-ülőke le- vagy felhajtásának dilemmájával, viszont nem ez az egyetlen veszélyforrás ott: a WC-papír helyes irányának kérdése durvább összecsapásokat szülhet, mint A Gyűrűk Ura. 

Hirdetés

Noha a legtöbb fejlesztőcsapat nem szentel különösebb figyelmet ennek a problémának, azonban a Bethesda játékai híresek arról, hogy látszólag rengeteg értelmetlen apróságot tehetünk bennük, amik valahogy mégis elérik, hogy valóságosabbnak érezzük kicsit az adott világot. Ha olvastátok a Starfield tesztünket, akkor tudjátok, hogy a stúdió ambíciózus sci-fi szerepjátékában is törekedtek a realisztikusságra (éppen ezért nem lehet a gázóriások felületére lépni), és mi lehetne annál valósághűbb, mint a saját ízlésünk szerint forgatni a mellékhelyiség legfontosabb kiegészítőjét?

A lelkes felfedezők szerint azonban nem mindenhol működik sajnos ez a kis funkció: az Anselon holdján, a Vecterán működött (innen származnak a fenti képek is), de például a VG24/7 a karakterünk szüleinek otthonában és New Atlantis egyik mosdójában már nem voltak ilyen szerencsések.

Bár a WC-papír forgatásának lehetősége is kétségkívül érdekes információ, de a Starfield tippeket-trükköket gyűjtő cikkünkben ennél sokkal hasznosabbakat is összeszedtünk a kezdő felfedezőknek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)