Hirdetés

Napi büntetés: a botrányhős streamer börtönbe ment, hogy ebből is műsor legyen

|

Egy ponton százezrek nézték a börtönéletet. Akármi is történik, a Kai Cenatnak megérte rács mögé vonulnia.

Hirdetés

Kai Cenat egyike a problémás tartalomgyártóknak. Az elmúlt években többször is előkerült a neve több kétes ügy miatt, de legnagyobb meglepetésünkre nem ezek miatt került börtönbe. A kóterlátogatás az ő ötlete volt: rács mögé költözik egy hétre, és ezalatt kamerák fogják követni őt és társait, ahogy élik mindennapjaikat odabent. Cenatnak és csapatának természetesen be kell tartania a börtönőrök utasításait, és úgy kell élniük életüket, ahogy azt a többi fogvatartott is teszi.

A Twitch.tv-n közvetített műsor hatalmasat ment már az első napján: a csúcsponton 250 000 néző figyelte Cenat eseményét. A börtönprogram most is tart, de a hír írásának pillanatában már "csak" 100 000 körül jár a nézőszám.

Hirdetés

Ezt egyébként indokolhatja az is, hogy a közösségi médiában megoszlanak a vélemények Cenat új vállalkozásáról. Egyesek szerint ez az egyik legszórakoztatóbb tartalom jelenleg a platformon, mások szerint gyalázat az egész.

Egy reddit felhasználó felhívta a figyelmet arra, hogy nem ez volt az első ilyen esemény. Európai tartalomgyártók már csináltak hasonló megmozdulásokat korábban, több-kevesebb sikerrel. Ahogy a kommentek között láthatjátok ugyanakkor, ez a kijelentés keveseket állított a véleményalkotó mellé.

Finally a big NA streamer that does stuff like big hispanic and french streamers
byu/dolomolo2 inLivestreamFail

Többen is felhozták, hogy amerikai streamerek évek óta csinálnak kisebb-nagyobb eseményeket, és bár kisebb számokat hoztak, mint az spanyol és francia közösségek, ettől még nem új dologról van szó.

Mindennek a tetejében jöttek a vádak, miszerint Cenat Ice Poseidontól lopta az ötletet, aki szintén egy börtönlátogatásra készült már egy ideje. Az események egybeesése mindenképpen érdekes.

A közösségi oldalak lakóinak megoszlik a véleménye. Legtöbben csak unják az egészet, de vannak akik nagyon élvezik, hogy valami "frissel" állt elő egy streamer a platformon. Nem titok, hogy Cenat szeret játszani azzal, hogy mi elfogadható tartalom ebben a médiában, ez pedig nagyon sok pénzt hozott neki az elmúlt néhány évben. Ahogy elnézzük a számokat és a felhajtást az egész körül, borítékolható, hogy gazdagabban távozik, mint ahogy bevonult.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)