Hirdetés

Napi büntetés: ebben a játékban meztelen favágóként hasogathatod a rönköket

|

Messze nem ez Robert Yang legfurább játéka, de így is fel fog szaladni tőle a szemöldököd.

Hirdetés

Robert Yang munkásságának ismeretében tulajdonképpen nem is annyira furcsa játék a Logjam. A független fejlesztő korábban olyan címekkel jelentkezett, mint a Rinse and Repeat, melyben meztelen férfiakat kellett beszappanoznunk a zuhany alatt, vagy a közös beleegyezésen alapuló fenekelést a fókuszba helyező Hurt Me Plenty.

Korábbi munkáihoz képest még egészen visszafogott is lett a Logjam, de az alapvetés megmaradt: Yang meleg férfiakról készít játékokat, elsősorban meleg férfiaknak.

Hirdetés

Fontos megjegyezni, hogy bár az alábbi előzetes teljesen "ártalmatlannak" tűnik, a teljes játék azért messze nem egy olyan cím, amit mondjuk az ember bátran elővenne nagyobb társaságban is. A trailerben ugyanis a favágónak csak az inge kerül le, de a teljes játékban főhősünknek annyira melege lesz, hogy végül teljesen pucéran fogja szeletelni a rönköket. 

Ha valaki mindezek fényében kedvet kapott a pucér favágáshoz, akkor innen tudja letölteni a játékot. Robert Yang egyébként minden streamert előre figyelmeztet, hogy játékában nem csak teljes meztelenség van, hanem bizony jogdíjas zenék is, így a tartalomgyártók legnagyobb bánatára nem ez lesz a Twitch legújabb meta címe.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)