Hirdetés

Napi büntetés: egymilliárd forintos luxusautót tört össze egy youtuber

|

A tizenéves srácnak sikerült lenulláznia apja gyűjteményének egyik legértékesebb darabját.

Hirdetés

Valamiért úgy van összedrótozva az emberiség jelentős hányada (élek a gyanúperrel, hogy a többsége), hogy ismeretlenül is képes örülni annak, amikor valaki pórul jár az övénél jobb körülmények között élő fajtársai közül.

Hát még akkor, ha az illetőt nem csupán kivételezett helyzete, hanem választott tevékenysége (youtuber ugyebár) is megkülönbözteti azoktól, akik kizárólag a közösségi médiafelületeken keresztül nyerhetnek bepillantást az életébe, és annak is csak abba a szakaszába, amit ő láttatni szeretne.

Hirdetés

Hogy ebben mi valóságos, és mi pózőrködés, teljesen irreleváns abból a szempontból, hogy a 17 éves influencerpalánta, Gage Gillean totálkárosra tört egy 2018-as gyártmányú, 754 lóerős álomautót. A szóban forgó Pagani Huayra Roadster nem az ő tulajdona, hanem milliárdos apja, Tim Gillean gyűjteményének egy darabja.

A listaáron 3,4 millió dollárért, tehát körülbelül egymilliárd (és még 30 millió) magyar forintért vesztegetett járgány ráadásul csak mindössze néhány hónapja foglalta el helyét a családi birtok garázsában. Extrémen magas árát részben annak köszönheti, hogy az olasz Pagani mindössze 30 példányt szállít le évente, és átlagosan 10 hónapot vesz igénybe egy autó összeszerelése.

Noha maradt még ott legalább egy-egy McLaren Senna, Bugatti Chiron, Ferrari LaFerrari, Rolls-Royce Dawn és Lamborghini Urus, valószínűleg nem dicsérik meg a fiút, aki GG Exotics néven futó YouTube-csatornáján büszkélkedett a verdával.

Bár azok alapján, ami az autóból maradt, a sofőr és utasa is komolyan megsérülhetett volna, az ifjabbik Gillean épségben megúszta a kalandot, akárcsak szintén tartalomgyártással foglalkozó barátja Zackxak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)