Hirdetés

Napi büntetés: fekete özveggyel maratta meg magát egy fiú, mert Pókember akart lenni

|

Nyilván mindenkinek eszébe jutott a módszer gyerekkorában, de vannak úttörők, akik a Darwin-díjra utaznak.

Hirdetés

Egyszerre abszurd és lássuk be, tragikus az a történet, miszerint Bolíviában egy srác úgy gondolta, hogy a Pókember eredettörténete nem is annyira bonyolult, egy próbát megér a valóságban is. Persze, ma már annyi Póki van, hogy Dunát (vagy Bolíviában Bermejót) lehetne velük rekeszteni, már Mary Jane is szuperhőssé válik, értelmezheti úgy ezt a fiatalság, hogy bennünk is megvan a lehetőség, hogy akárkik lehessünk. Nos, ez nem teljesen igaz. 

Ernesto Vásquez, az orurói megyei egészségügyi szolgálat zoonózisos betegségek szakértője osztotta meg a hírt, hogy egy helyi fiú talált egy fekete özvegyet, és annak jellegzetes mintázata miatt azt gondolta, hogy remek lehetőség lesz szuperhőssé válni, ám ehelyett pár óra múlva komoly rosszullét tört rá, ami nem túl meglepő annak fényében, hogy közismerten mérgespókról beszélünk.

Hirdetés

Szerencsére az orurói kórház sürgősségi osztályán az izomgörcsökkel és pokoli fájdalommal küdő fiú ellenmérget kapott, így a történet nem tragédiával zárult, az elszomorító tény ebben az egész sztoriban csupán az, hogy egyáltalán eszébe jut bárkinek is ténylegesen megmaratnia magát akármilyen pókkal is. 

Ha szolgálhatunk bármilyen tanulsággal is a jövő generációjának számára: egyelőre nincs olyan biztos és bevált, biztonságos módszer, amivel szuperhőssé lehet válni. Amint lesz, megírjuk. Vagy inkább kitesszük TikTokra.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)