Hirdetés

Napi büntetés: ez történik, ha kicseréljük a Borderlands 3 átvezetőit

|

Valaki felfedezte, hogy a Borderlands 3 átvezető jeleneteit bármire ki lehet cserélni, az eredmény pedig zseniális.

Hirdetés

A Borderlands 3 már alapjáraton sem mentes a mémektől, hiszen gyakorlatilag tele van zsúfolva mindenféle vicces utalásokkal, de a rajongók most felfedezték, hogy viszonylag kevés energiával csúcsra lehet járatni a játékban rejlő potenciált.

Hirdetés

Néhány kíváncsi játékosnak feltűnt, hogy a víziók, amiken keresztül Lilith kommunikál velünk a történet során, a PC-s verzióban egyszerű .mp4 fájlok, amiket szépen egymás mellett megtalálhatunk a játék könyvtárában, így semmi nem akadályoz meg minket abban, hogy kicseréljük őket valami "érdekesebbre". Mivel az internetről van szó, ezért nyilván nem kellett sokat várni, hogy a legőrültebb arcok kapjanak az alkalmon, így születhettek meg pl. az alábbi csodák:

Aki szeretne élni a lehetőséggel, annak nincs más dolga, mint ellátogatni ebbe a könyvtárba (már ha az alapértelmezett helyre telepítettétek fel a játékot): "C:\Program Files\Epic Games\Borderlands3\OakGame\Content\Movies". Ha valaki még esetleg nem fejezte be a fő történetszálat, az azért fontolja meg, mert elég könnyen spoilerekbe lehet futni.

Ha van valamilyen zseniális ötletetek, akkor azt mindenképpen vegyétek fel és juttassátok el hozzánk (akár itt a kommentekben), mert nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy mit tudtok kihozni belőle - természetesen azért a kommentszekció általános normáit tiszteletben tartva. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)