Hirdetés

Napi büntetés: hát persze, hogy készült egy játék arról, milyen nehéz az irodai vécézés

|

Please Leave Me Alone, I Need to Poop - ennél leíróbb címe nem is lehetne egy játéknak, amely nemes egyszerűséggel a munkahelyi nagydolog kihívásairól szól.

Hirdetés

A Please Leave Me Alone, I Need to Poop csodálatosan fura videojáték. A munkaidőben ürítés komoly kérdés, nehéz téma, de a CoproTech Enterprise Solutions új játékából kiderült, hogy bizony veszélyes mutatvány is lehet.

A játék azzal kezdődik, hogy a főnök felhív minket pár fontos infóval egy prezentációhoz. Ez sajnos pont egybe esik altesti ingereink felbukkanásával, így elénk kerül egy létfontosságú választás: irány a WC vagy végighallgatjuk a főnökünk előadását előbb.

Akármit is döntünk, minijátékok sokasága vár ránk: lehet, hogy le kell takarítanunk az ülőkét, lehet hogy le kell csapnunk az utunkban álló kollégákat, de az is lehet, hogy agyból kell felidéznünk a főnökünk baromi unalmas szakértését. Minden végigjátszás új minijátékokkal, kihívásokkal és különböző eredményekkel vár bennünket, és mivel egy futam nem tart tovább néhány percnél, így érdemes lesz újra és újra nekifutni a céges székelés nehézségeinek.

Hirdetés

Külön érdekesség, hogy a Please Leave Me Alone, I Need to Poop főszereplőjét Kendrick Reinsch alakította, akinek hangját a Red Ded Redemption 2-ben háttér karakterekként hallhattátok, de Luke Humphrey (Priscilla) is itt van, aki ebben a játékban a főnökünket alakítja.

A játékot most alig 2,99 euóért tudjátok behúzni Steamen, de az április 14-én lejáró bevezető akció után is csak 4,99 lesz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)