Hirdetés

Napi büntetés: láttuk a kopasz Joelt és a borotvált Kratost, megmutatjuk őket, szenvedj te is!

|

Nem szép látvány, a norvég mitológiában hentelő görög isten konkrétan rémálom-alapanyag lett a modnak hála.

Hirdetés

Amikor azt hittük, már mindent láttunk, túlvagyunk az élet nehezén, több meglepetés nem érhet, és nincs olyan trauma, amit ne tudnánk leküldeni a tudattalanba, hogy szépen, lassan emésszen belülről, de a barátainknak, szeretteinknek azért azt mondhassuk, hogy "köszi, jól vagyok",

akkor jön egy modder és leszedi a szőrt a PlayStation-exkluzív címek férfi hőseiről.

Így járt Joel is, akiről a Last of Us Part 2-ben távolította el a hajat és az arcszőrt Speclizer modder, aki legutóbb akkor hallatott magáról, amikor aktiválta a God of War Ragnarök befejezetlen fotómódját. "Szerencsére" kimerítő videót is készített arról, amit a szőr alatt talált, és a végeredmény... nos, minden, csak nem megnyugtató. Joel ugyanis úgy néz ki, mint a kiégett, idős Agent 47. 

A szemöldökét hál'istennek meghagyta, bele sem merünk gondolni, anélkül milyen lenne.

Hirdetés

Apropó, God of War: a moddernek sikerült lehekkelnie a szakállat Kratosról (a hajat nem, mert az eleve nem volt neki), ő, ha lehet, még nyugtalanítóbban néz ki, mint Joel. Már csak azért is, mert egy kicsi szőr így is maradt rajta, ki tudja, miért, ennek hála pedig pont olyan, mint egy a valósággal egészségtelen kapcsolatot ápoló, kényszergyógykezelt expunk.

Szép álmokat minden kedves olvasónknak!

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)