Hirdetés

Napi büntetés: lövöldözős játékban örökítették meg AZT a lombkoronasétányt

|

A készítő még a lombkoronasétány körül nemrég felfedezett kannabiszt is megjelenítette a játékban.

Hirdetés

Néhány hete kollektíven fogja a fejét egész Magyarország a nyírmártonfalvi lombkoronasétány miatt. Ki a röhögéstől, ki a szégyentől, de tény, hogy kevés olyan ember élhet ma az országban, aki még nem hallott a Nyírmártonfalván, egy tarra vágott terület közepére felhúzott, úgynevezett lombkoronasétányról.

A jellegzetes építményről egyébként nemrég az is kiderült, hogy kannabiszcserjék sarjadnak a tövében, legalábbis erre utal egy parlamenti képviselő által megkérdezett növényvédő szakember értékelése.

Hirdetés

A lombkoronasétány körüli botrány boncolgatásába most nem mennénk bele, a lényeg, hogy több milliós EU-támogatás, a saját igazát a végsőkig védő polgármester és általános állampolgári hitetlenkedés övezi a sztorit, de most nem ez a lényeg.

A lényeg, hogy egy pihent fejlesztő rászánt egy kis időt és FPS-ben, azaz belső nézetű lövöldözős játékban örökítette meg a párját ritkító építményt.

A jellegzetes lombkoronasétány alatt kannabiszlevelek sarjadnak
A jellegzetes lombkoronasétány alatt kannabiszlevelek sarjadnak

A játékban egy gépkarabéllyal felszerelkezve lehet irtani a lombkoronasétány körül kóválygó szörnyeket, akik, az első tesztjeink alapján a lombkoronasétányra nem tudnak felmenni, így onnan viszonylagos biztonságban lehet mészárolni, kedvünk szerint.

Az irányítást az egérrel, illetve a WASD billentyűkkel oldotta meg, emellett a szóköz billentyűvel lehet ugrani, erre szükség van, ha fel szeretnénk menni a lombkoronasétány lépcsőjén. A játékot itt lehet kipróbálni, szépen fut 60 fps-sel is, igaz, senki se várjon tőle Unreal 5.2 szintű grafikát. Korlenyomatnak és politikai viccnek azonban tökéletes.

Nyitókép: Hadházy Ákos Facebook-oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)