Hirdetés

Napi büntetés: egy videós úgy játszott a Minecrafttal, hogy minden sebzés után áramot vezetett magába

|

A projekten hónapokon keresztül dolgozott egy haverjával.

Hirdetés

Elég furcsa ötlettel rukkolt elő Dream és GeorgeNotFound párosa, akik Minecraft-videókkal váltak népszerűvé a YouTube-on. A srácok bütyköltek egy olyan eszközt, ami a játékban bekapott sebzés hatására sokkolta a játékost. Végülis jobb, mintha másokba vezetnének áramot.

Hirdetés

A kütyüt egy elektromos nyakörvből építették, amelyet karra lehet csatolni. A programozást egy Arduino segítségével végezték, és már tavaly november óta próbálkoztak az ötlet megvalósításával. A terv sikeres lett - már ha sikernek lehet azt tekinteni, hogy jól belevág az ember karjába az áram, ha életet veszít a Minecraftban. Természetesen a játékmenetet is felvették, és George volt a szerencsés, aki élesben kipróbálhatta a házi sokkolót.

Ha az is érdekel titeket, hogyan készült az eszköz, az alábbi videóban megtekinthetitek..

Kipróbálnátok? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)