Hirdetés

Napi büntetés: nyilván Japánból származik az izmos férfi karokba épített hangszóró, ami átöleli viselőjét

|

Már az ölelőpárnák koncepciója is elég bizarr, de most a szigetországnak ismét sikerült meglepnie a világot egy újabb furcsa ötlettel.

Hirdetés

Sok olyan, Japánból származó érdekességgel találkozhattunk már eddig is, amit az ott élők valószínűleg eléggé természetesnek vesznek, de a nyugatabbra lévők leginkább csak a homlokukat ráncolják, ha meglátják azt. Az ölelő hangszóró esetében is ez a helyzet, csak épp hatványozottan.

Hirdetés

Az Otome Yusha című mobiljátékot fejlesztő Level-5 úgy érezte, hogy ideje meglepni néhányt rajongót valami egészen speciális ajándékkal, így hát megalkottak egy különleges, egyáltalán nem hétköznapi hangszórót. A srácok egyből ki is hajították az ablakon a hagyományos dizájnokat, és kigyúrt férfi karokra emlékeztető borítást kapott a kütyü, amit a lenti képeken látható módon még nyakba is lehet akasztani. Az egészre pedig rákerült a játék főhősének, Ixának az arca, hiszen mégiscsak egy promóciós termékről van szó.

A hivatalos fotók alapján hétköznapi viseletre is tökéletesen alkalmas a cucc.

Sőt, akár még egy kávéra is meghívhatjuk.

Természetesen videón is megnézhetjük ezt a különlegességet.

Az ölelő hangszóró egyébként nem kerül forgalomba, hanem nyereményjátékokon lehet megszerezni a Level-5-től. Kíváncsian várjuk, legközelebb mivel lepik meg a világot a japán pajtások.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)